Happy Hikes NH voor families, vriendengroepen of teams

Happy Hikes doen het goed als gezellige, sportieve groepsactiviteit met oog voor natuur en cultuur in Noord-Holland. Een perfecte invulling van een teamuitje, jubileum, verjaardag, familieweekend, vriendenclub of vrijwilligersfeest.

Als besloten groep is het mogelijk om een van de 25 bestaande Happy Hikes NH te boeken, maar ik maak ook nieuwe routes die speciaal op jouw familie, club of bedrijf zijn afgestemd. Gaaf toch, om wandelend door de regio waar jullie geschiedenis ligt, verhalen te horen over mensen en gebeurtenissen die voor jullie belangrijk zijn.

Aansluitend een lunch of borrel in een leuk etablissement? Daar kan ik de wandeling op afstemmen. Alles gaat in overleg. Dus als je een activiteit zoekt voor een groep (tot 20 personen) en het concept van Happy Hikes NH je aanspreekt, bel gewoon eens om jouw wensen en mijn mogelijkheden te matchen. Natuurlijk ontvang je daarna eerst een vrijblijvende offerte. 

Mijn telefoonnummer is 06 51230906. Mailen kan ook: maaker@live.nl Op Happy Hikes NH zijn algemene voorwaarden van toepassing die via e-mail worden verstrekt. Happy Hikes NH staat als extra handelsnaam van Maaker Producties ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64005763. Op Happy Hikes NH is het auteursrecht van toepassing. 

👋 aarzel niet om contact op te nemen via mail of telefoon. Of stuur een bericht met het onderstaande formulier.

Happy Hikes NH

Marjon Aker
Maaker Producties
KvK 64005763
vestigingsplaats: Alkmaar

Stuur een bericht